Intuïtieve high-tech kranen

  • Overzicht
  • Technische gegevens
  • Brochure

Graff design kranen en douchesystemen brengen u een nieuwe manier om van het water en het leven te genieten. Ze brengen u een ontwerp waar de natuur, de mens en technologie samensmelten in een ervaring van plezier en verzorging. De producten zijn zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening. Een leuk weetje is dat de Graff kranen hun chroomlaag in dezelfde fabriek krijgen als de Harley-Davidson motoren.

Graff is een baanbrekende en wereldbekende fabrikant die beroemd is als ontwerper van nieuwe trends. Ze interpreteren en propageren een moderne levensstijl waarbij ze uw woonst voorzien van een creatieve en inspirerende geest.

De kwaliteitsvolle producten van Graff komen de meest gerafineerde wensen tegemoet wat op zich de essentie is van goede smaak. Elk product heeft zijn roeping en verhaal en is steeds een harmonieuze evenwichtsoefening tussen vorm en functionaliteit, schoonheid en gebruiksgemak.

Graff brengt een adem van discrete luxe en verleiding in de meest intieme plaatsen van het huis, waarbij ze aan uw dagelijkse gebruiken een vorm van schoonheid verleent. Met Graff kiest u voor ‘cutting edge design’.

Aqua Sento - Graff brochure

Ontdek Graff, high-tech kranen en douchesystemen, uniek in vormgeving en intuïtief te bedienen. Hun design is geïnspireerd op een combinatie tussen natuur, mens en technologie. Ontdek deze design producten in onze Aqua Sento brochure!

Graff Trends

Mooie brochure die de wereld van Graff weerspiegeld. De inspiratie, het idee, ...

Graff Futurity

Stijlvolle brochure over de high-end producten van Graff in het engels.

Brochure Graff 2014 / 2

Brochure met volgende collecties: phase - terra - immersion - qubic - m.e. - tranquility.

Ontdek onze toonzaal Ontdek onze toonzaal