Flexibel en design badkamermeubilair

  • Overzicht
  • Technische gegevens
  • Brochure

Sento Furniture heeft een ruime keuze design meubelen die ontworpen zijn voor de Solid Surface wastafeltabletten van Hidrobox, Mcbath en Pure White. Net zoals de wastafeltabletten worden deze badkamermeubelen centimeter per centimeter op maat aangemaakt. U kan verschillende modules van deze meubelen naast elkaar monteren om de gewenste combinatie te bekomen. Zo zijn een eindeloze reeks combinaties mogelijk. De bijhorende kolomkasten, beschikbaar in diverse formaten, zorgen voor de ideale oplossing voor uw design badkamer.

De meubelen zijn beschikbaar in verschillende trendy kleuren. De standaard gesatineerde vernis afwerkingen zijn Old White, Slate Blue, Malt, RAL 9016 Wit, RAL 7047 Grijs, RAL 7015 Leisteen en RAL 9011 Grafiet. Optioneel kan u ook kiezen voor een RAL kleur naar keuze.

Bij een wastafeltablet of meubel op maat hoort ook een design spiegel in dezelfde maatvoering. Deze LED spiegels met indirecte LED-verlichting en/of een gezandstraalde LED-strook worden op maat gemaakt. De spiegels kunnen worden voorzien van spiegelverwarming, geïntegreerde klokdisplay (datum en tijd) en een infrarood spiegelsensor.

Solid Surface fonteintjes

De technische fiches van de Solid Surface fonteintjes van Aqua Sento.

Flint Bad

Ontdek het stijlvolle en robuuste Flint bad in Duroxiet!

Toon producten

Aqua Sento - Sento Furniture Brochure

Ontdek ons trendy 'op maat' badkamermeubilair in de Aqua Sento brochure!

Ontdek onze toonzaal Ontdek onze toonzaal