Solid Surface, innovatief maatwerk

  • Overzicht
  • Technische gegevens
  • Brochure

Hidrobox is een bedrijf dat investeert in onderzoek en ontwikkeling om steeds te blijven vernieuwen. Ze hebben een gamma van douchevloeren in ‘Solid Surface’ materiaal. Dit innovatief materiaal heeft heel wat voordelen: zeer stevig en duurzaam, resistent tegen chemische producten, aangenaam om aan te raken, hygiënisch, geen randen of lasnaden en een grote verscheidenheid aan vormen voor de ideale technische en esthetische oplossing. Bijna al hun producten kunnen op maat gemaakt worden en hun Marmek douchebakken kunnen vervaardigd worden in elke RAL-kleur. Kortom een verademing voor uw design badkamerproject.

Hidrobox levert 2 soorten Solid Surface:

Scene Solid Surface is in de massa gegoten waardoor het oppervlak dezelfde eigenschappen heeft als de binnenkant van het materiaal. Het is volledig waterdicht, slijtvast en eenvoudig te reinigen. Marmek is het materiaal waaruit de Neo en de Moon douchebakken zijn gemaakt. De binnenkant is een afgeleide van het Scene Solid Surface materiaal, maar krijgt dan een afwerkingslaag die u legio mogelijkheden geeft uw douchebak te personaliseren (alle RAL kleuren).

Scene Solid Surface
Een vooruitstrevende compositie van minerale grondstoffen, organische polymeren en specifieke additieven die ontworpen is voor gietvormen . Het staat ook bekend onder de naam synthetische steen en behoort toe tot de groep ‘Solid Surface’ materialen – synthetische materialen zonder toplaag wiens buitenlaag dezelfde eigenschappen en samenstelling heeft als de binnenkant. De minerale grondstof beschermt het tegen slijtage en geeft het materiaal ook zijn anti-slip kwaliteit.
Belangrijkste voordelen: Zeer hard - Resistent tegen chemische producten – Slijtvast - Aangenaam om aan te raken - Homogeen

Marmek
Een compacte compositie van harsen en mineralen die afgeleid zijn van marmer. Dit geeft het product zijn hardheid en zeer goede eigenschappen voor gebruik in de badkamer. De afwerkingslaag geeft legio mogelijkheden om het product te personaliseren en biedt een prima resistentie tegen onderhouds- en lichaamsverzorgingsproducten. Het materiaal op zichzelf heeft hoge anti-bacteriële kwaliteiten en is zeer geschikt voor het maken van douchebakken gezien het, van nature uit, anti-slip is.

Aqua Sento - Hidrobox brochure

Maak kennis met de Hidrobox douchevloeren. Beschikbaar in twee soorten Solid Surface bieden ze design en maatwerk voor de badkamer. Design en op maat, de oplossing voor uw trendy badkamer. Ontdek ze in onze Aqua Sento brochure!

Technisch document 07/2015: Hidrobox installatie en onderhoud

Technisch document 07/2015: Installatie en onderhoud Hidrobox douchevloeren

Ontdek onze toonzaal Ontdek onze toonzaal