Solid Surface, innovatief maatwerk

  • Overzicht
  • Technische gegevens
  • Brochure

Hidrobox is een bedrijf dat investeert in onderzoek en ontwikkeling om steeds te blijven vernieuwen. Ze hebben een gamma van baden, stortbaden, waskommen en wastafels in ‘Solid Surface’ materiaal. Dit innovatief materiaal heeft heel wat voordelen: zeer stevig en duurzaam, resistent tegen chemische producten, aangenaam om aan te raken, hygiënisch, geen randen of lasnaden en een grote verscheidenheid aan vormen voor de ideale technische en esthetische oplossing. Bijna al hun producten kunnen op maat gemaakt worden en hun Marmek douchebakken kunnen vervaardigd worden in elke RAL-kleur. Kortom een verademing voor uw design badkamerproject.

Hidrobox levert 2 soorten Solid Surface:

Scene Solid Surface is in de massa gegoten waardoor het oppervlak dezelfde eigenschappen heeft als de binnenkant van het materiaal. Het is volledig waterdicht, slijtvast en eenvoudig te reinigen. Marmek is het materiaal waaruit de Neo en de Moon douchebakken zijn gemaakt. De binnenkant is een afgeleide van het Scene Solid Surface materiaal, maar krijgt dan een afwerkingslaag die u legio mogelijkheden geeft uw douchebak te personaliseren (alle RAL kleuren).

Scene Solid Surface
Een vooruitstrevende compositie van minerale grondstoffen, organische polymeren en specifieke additieven die ontworpen is voor gietvormen . Het staat ook bekend onder de naam synthetische steen en behoort toe tot de groep ‘Solid Surface’ materialen – synthetische materialen zonder toplaag wiens buitenlaag dezelfde eigenschappen en samenstelling heeft als de binnenkant. De minerale grondstof beschermt het tegen slijtage en geeft het materiaal ook zijn anti-slip kwaliteit.
Belangrijkste voordelen: Zeer hard - Resistent tegen chemische producten – Slijtvast - Aangenaam om aan te raken - Homogeen

Marmek
Een compacte compositie van harsen en mineralen die afgeleid zijn van marmer. Dit geeft het product zijn hardheid en zeer goede eigenschappen voor gebruik in de badkamer. De afwerkingslaag geeft legio mogelijkheden om het product te personaliseren en biedt een prima resistentie tegen onderhouds- en lichaamsverzorgingsproducten. Het materiaal op zichzelf heeft hoge anti-bacteriële kwaliteiten en is zeer geschikt voor het maken van douchebakken gezien het, van nature uit, anti-slip is.

Aqua Sento heeft een ruime keuze design meubelen die ontworpen zijn voor de Solid Surface wastafeltabletten van Hidrobox.
Net zoals de wastafeltabletten worden deze badkamermeubelen centimeter per centimeter op maat aangemaakt. Ze kunnen ook uitgerust worden met een blad in Solid Surface of hout, als extra werkruimte of ideaal voor een vrijstaande waskom. U kan verschillende modules van deze meubelen naast elkaar monteren om de gewenste combinatie te bekomen. Bij elke module kan u kiezen voor een module met uitsparing voor waskom of zonder deze uitsparing. Zo zijn een eindeloze reeks combinaties mogelijk. De bijhorende kolomkasten, beschikbaar in diverse formaten, zorgen voor de ideale oplossing voor uw design badkamer. De meubelen zijn beschikbaar in verschillende trendy kleuren. Optioneel kan u ook kiezen voor een RAL kleur naar keuze. Aqua Sento maakt komaf met dure verbouwingen. U moet uw ruimte niet meer aanpassen aan de standaard formaten. De meubelen, wastafeltabletten en douchevloeren van Aqua Sento passen zich aan uw wensen en beschikbare ruimte aan.

Hidrobox brochure

Maak kennis met de Hidrobox producten. Beschikbaar in twee soorten Solid Surface bieden ze design en maatwerk voor de badkamer. Met Hidrobox kiest u voor een volledig concept: baden, douchebakken, waskommen, wastafels en badkamermeubelen. Design en op maat, de oplossing voor uw trendy badkamer.

Technisch document 07/2015: Hidrobox installatie en onderhoud

Technisch document 07/2015: Installatie en onderhoud Hidrobox douchevloeren

Ontdek onze toonzaal Ontdek onze toonzaal