Keuze en confort in acryl: douchebakken, vrijstaande- en inbouwbaden

  • Overzicht
  • Technische gegevens
  • Brochure

De douchebakken, vrijstaande- en inbouwbaden in acryl van Wavedesign zijn uiterst geschikt voor de design badkamer. Acryl is een ideaal materiaal voor de hedendaagse badkamer:

Geniet:

Het gladde, poriƫnvrije oppervlak is aangenaam om aan te raken. Het neemt zeer snel de temperatuur van het warm water aan zodat elk gebruik gelijk staat met een rustgevende verwenmoment.

Design:

Acryl is een zeer verfijnde materie die zich door zijn mooi glanzend oppervlak laat combineren met talloze andere grondstoffen. Zo past het zich naadloos aan in uw droombadkamer.

Onderhoud:

Acryl is gemakkelijk te onderhouden daar het naadloos en poriƫnvrij is. U kan het gewoon schoonmaken met water en een zachte doek. Voor hardnekkige vlekken gebruikt u een zacht vloeibaar reinigingsmiddel en water. Al de Wavedesign producten zijn kleurvast en UV-resistent, zo behoudt u gedurende de levensduur hetzelfde uitzicht.

De vrijstaande baden volgen de huidige trends, maar werden ook gekozen voor hun tijdloos design. Hun eenvoudige maar inspirerende vorm getuigt hiervan. Deze baden zijn een streling voor het oog en een hemel op aarde om in het warme water tot rust te komen.

De inbouwbaden van Wavedesign bestaan in zoveel modellen, formaten en vormen dat u zo goed als zeker uw ideale bad terugvindt. Al deze baden zijn uit te rusten met verschillende wellness systemen.

Net zoals bij de baden brengt het gamma douchebak verschillende modellen en formaten.

Ontdek in onze brochure de talrijke modellen en mogelijkheden.

Aqua Sento - Wavedesign Brochure

Neem een kijkje doorheen ons ruim aanbod van van douchebakken, vrijstaande- en inbouwbaden van Wavedesign. Ontdek deze veelzijdige producten in onze brochure Aqua Sento!

Ontdek onze toonzaal Ontdek onze toonzaal