Over ons

Aqua Prestige, service op mensenmaat

Aqua Prestige werd in 1995 opgericht als familiebedrijf, een naam die we met trots dragen. We zijn een modern en gezond bedrijf met enthousiaste medewerkers. Elk lid van ons team (en dus van de Aqua Prestige-familie) weet perfect wat zijn verantwoordelijkheden zijn. Daardoor speelt elk van onze werknemers een belangrijke rol in het goed reilen en zeilen van ons bedrijf. Maar er is meer: dankzij die persoonlijke betrokkenheid kunnen we u al meer dan 18 jaar de best mogelijke service bieden. Kwaliteit is immers nooit vanzelfsprekend. Ontdek onze producten. We zijn ervan overtuigd u te kunnen verassen. Hebt u vragen voor ons? Stel ze dan gerust. Wij zijn er om u te helpen.


Landelijke badkamers

Bij Aqua Prestige vindt U ook een zeer ruime keuze van badkamers in cottage, klassieke en Engelse stijl. Onze originele producten stralen sierlijkheid en gezeligheid uit, terwijl ze u voorzien van hedendaags comfort. Wenst u meer info over dit productgamma? Bezoek dan onze website: www.aquaprestige.be

Aqua Sento, uw design badkamer

Aqua Sento is de afdeling van Aqua Prestige die de hedendaagse design badkamerproducten op de markt brengt. De collectie bestaat uit design kranen, waskommen, wastafel tabletten, douchebakken, badkamermeubels, radiatoren, inbouw- en vrijstaande baden en toebehoren. Aqua Sento biedt een volledig concept aan, met een ruime keuze van gebruiksvriendelijke en comfortabele producten.

Kwalitatief, innovatief en flexibel

Aqua Sento kiest steeds voor fabrikanten die vooruitstrevende technieken en duurzame materialen gebruiken om hoogkwalitatieve producten te vervaardigen. Onze partners werken met topontwerpers om zo een creatief design te creƫren. We apprecieren zeer sterk hun durf te experimenteren met high-tech materialen en daaruit unieke creaties voort te brengen. Veel van onze fabrikanten brengen producten op maat om u en uw droom nog beter van dienst te zijn.

Ontdek onze toonzaal Schaarbeeklei 481, 1800 Vilvoorde