Carimali, uw design ‘à la carte’ douchesystemen

Carimali kraanwerk

Bij Carimali denken we onmiddellijk aan de multifunctionele doucheplafonds die u ‘à la carte’ kan uitbreiden met verschillende functionaliteiten. Zo kan u bijvoorbeeld een doucheplafond met een regendouche en 2 watervaldouches verder uitrusten met verstuivers of chromotherapie.

Carimali heeft ook die ultradunne hoofddouches, de MySlim collectie, die 3 mm dun zijn. Een streling voor het oog in een designbadkamer en daarbij ook nog eens ecologisch verantwoord met een verbruik van 6 tot 7 liter per minuut.

De thermostatische kranen kunnen vanaf heden ook allen horizontaal gemonteerd worden. Ontdek de hoge debiet thermostatische kranen die een knop hebben per functie (van 1 tot 6 functies). Ideaal om tegelijkertijd van verschillende functies te genieten.

Bekijk zeker ook eens de thermostatische kranen met omschakelaar. Bij deze kunnen de horizontale kranen ook uitgerust zijn met een ingebouwde handdouche. Een compacte en modieuze opstelling waar u alle functies eenvoudig kan aansturen.

De nieuwe hoofddouches Will Ultra Thin en It Ultra Thin zijn ultradunne (3 mm) hoofddouches die men installeert tegen de wand. Hun vernieuwend design blaast een frisse wind doorheen de hedendaagse badkamer. Ideaal in combinatie met de bovenvermelde thermostatische kranen.

Een watervaldouche is een ideale toevoeging om extra te genieten. De masserende en stimulerende straal geeft u extra energie. Carimali heeft 3 kwalitatieve modellen waarbij u de straal kan aanpassen aan de waterdruk van uw sanitaire installatie.

Handig om te weten is dat Carimali chromotherapie sets verkoopt om in te bouwen in systeem wanden en plafonds. U kan kiezen uit een set met 2, 4, 6 of 8 LED’s die aangestuurd kunnen worden vanaf een bedieningspaneel met knop of met een afstandsbediening. De gebruikte ‘Power’LED’s zijn van een uitmuntende kwaliteit en zorgen ervoor dat het licht zonder probleem de grond bereikt om zo rijkelijk te weerkaatsen op de omliggende muren. Zo kan u zich herbronnen doorheen een waaier van deugddoende kleuren of kies die ene kleur waar u het meeste nood aan hebt.

Nog eens vermelden dat ook heel wat multifunctionele plafonddouches reeds uitgerust kunnen worden met chromotherapie!

  • Geplaatst op: 30 november 2018 06:45
  • Auteur : Gilad