Douchevloeren op maat

Douchevloeren op maat

Het is belangrijk af en toe stil te staan bij wat op maat voor uw portefeuille kan betekenen naar renovatiewerken toe in de badkamer. In plaats van grote structurele werken te moeten uitvoeren, muren af te breken of te verplaatsen, kan u met een op maat douchevloer deze stappen overslagen. Niet alleen wint u tijd en geld, maar ook oogt het resultaat vaak beter.

De meeste douchevloeren van Mcbath worden op maat, per halve cm, geproduceerd. Maar niet alleen het formaat kan aangepast worden: We bieden u ook de mogelijkheid aan om speciale uitsneden te verkrijgen. U wanden lopen niet recht? Loopt er een belangrijke leidingschacht doorheen de douchekamer? We kunnen elke rand van de douchevloer uitsnijden in de hoek (aantal graden) die u wenst. We kunnen een trapezium douchevloer aanmaken. We kunnen uitsparingen maken in de douchevloer waar mogelijke structuren van het huis in de weg zitten. U ziet dat we op maat zeer serieus nemen. Maak gerust een afspraak en bespreek samen met ons uw badkamer project.

Douchevloer met speciale uitsnijdingen

Mcbath heeft een uitgebreid gamma elegante douchevloeren en muurpanelen uit Acrystone. De matte GELCOAT toplaag beschermt tegen krassen, schokken en chemische producten. Bijkomend is deze uiterst resistente toplaag antislip gecertifieerd.

De douchevloeren en muurpanelen zijn, afhankelijk van hun textuur, beschikbaar in 10 standaard kleuren en optioneel zijn deze ook verkrijgbaar in alle RAL kleuren. De meeste producten worden op maat aangemaakt, per halve cm.

Klik hier om de Mcbath douchevloeren te ontdekken!

Andromeda design douchevloer

Graag hadden we ook uw aandacht gevestigd op de stijlvolle wastafeltabletten en design badkamer meubelen van Aqua Sento. Deze kunnen ook op maat geproduceerd worden zodat deze bijvoorbeeld perfect in een bestaande nis passen. Neem dus zeker ook een kijkje doorheen de zeer uitgebreide keuze Pure White wastafeltabletten en SentoDesign meubelen. Voor een unieke design badkamer bent u bij ons op de juiste plaats.

Badkamermeubelen op maat

  • Geplaatst op: 21 oktober 2019 09:39
  • Auteur : Gilad